Μέλη Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Πολυτεχνική Σχολή
Σαρηγιαννίδης Παναγιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με αναπληρωματικό μέλος την Δινοπούλου Βάγια, Καθηγήτρια του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων.

Σχολή Οικονομικών Επιστημών
Λοίζου Ευστράτιος, Καθηγητής του Τμήματος Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης με αναπληρωματικό μέλος τον Σπινθηρόπουλο Κωνσταντίνο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Σχολή Επιστημών Υγείας
Τσιότσιας Αρσένιος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Μαιευτικής με αναπληρωματικό μέλος την Κατσιάνα Αικατερίνη, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Εργοθεραπείας.

Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών
Μπράτιτσης Θαρρενός, Καθηγητής του Τμήματος Νηπιαγωγών με αναπληρωματικό μέλος τον Λάππα Γεώργιο, Καθηγητή του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων.

Σχολή Θετικών Επιστημών
Βέργαδος Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής με αναπληρωματικό μέλος τον Σινάτκα Ιωάννη, Καθηγητή του Τμήματος Πληροφορικής.

Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
Παπαθανασίου Φωκίων, Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας με αναπληρωματικό μέλος την Λαζαρίδου Θεανώ, Καθηγήτρια του Τμήματος Γεωπονίας.

Σχολή Καλών Τεχνών
Κοντοσφύρης Χαρίλαος, Καθηγητής του Τμήματος Εικαστικών και Eφαρμοσμένων Τεχνών με αναπληρωματικό μέλος την Αυγητίδου Αγγελική, Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.


Γ05_Απόσπασμα_Συγκρότηση Επιτροπής Ερευνών Ε.Λ.Κ.Ε_6ΒΩΞ469Β7Κ-Ξ8Ο

Copyright © 2013 - 2022

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση