Development of food industry SME competitiveness for better potentials in growth

Ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας στις ΜμΕ τροφίμων με στόχο τη βελτίωση του αναπτυξιακού δυναμικού τους

Ακρωνύμιο: FRiDGE

Πρόγραμμα
Interreg Europe 2014-2020
Εταίροι
  1. Tolna County Development Agency Nonprofit Public Benefit Ltd. (Ουγγαρία)
  2. Harghita County Council (Ρουμανία)
  3. Competence Center for Nutrition (Γερμανία)
  4. Regional Council of South Ostrobothnia (Φινλανδία)
  5. University of Western Macedonia (UoWM) (Ελλάδα)
  6. Economic Council of East-Flanders (Βέλγιο)
Ημερομηνίες έναρξης – λήξης

1η Φάση: 1.8.2019 – 31.07.2022 (36 μήνες)

2η Φάση: 1.8.2022 – 31.07.2023 (12 μήνες)

Συνοπτική Περιγραφή

To FRIDGE σκοπεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της βιομηχανίας τροφίμων, ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες για ανάπτυξη.

Για να ενισχύσουν τον τομέα των τροφίμων και ποτών ώστε να κρατήσει τη θέση του στην παγκόσμια αγορά, οι εταίροι του έργου συνεισφέρουν:

(α) Με την ενίσχυση της διακρατικής αλλά και της διαπεριφερειακής πολιτικής εκμάθησης,

(β) Με την προώθηση των καλών πρακτικών και την διαπεριφερειακή ανταλλαγή εμπειριών, αφού βελτιώνονται έτσι τα σχετικά Επιχειρησιακά Προγράμματα και οι περιφερειακές πολιτικές.

Η μεθοδολογία θα είναι μοναδική, καθώς κάθε εταίρος εστιάζεται σε δύο από τα τρία θεματικά πεδία, ενώ προσπαθεί ταυτόχρονα να συνεισφέρει στην επίτευξη των γενικών στόχων του έργου.

Ενημερωτικό δελτίο no2 (αρχείο pdf)

Προϋπολογισμός
Ομάδα Έργου

Υπεύθυνος έργου: Δημήτριος Στημονιάρης

dstimoniaris@yahoo.gr

Copyright © 2013 - 2022

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση