European Cooperation in Science and Technology (COST) Open Call – March 2013

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής 26/07/2013
Ημερομηνία Δημοσίευσης
15/01/2013
Πρόγραμμα
COST
Ερευνητική Περιοχή
Όλες οι θεματικές περιοχές
Αρμόδιος Φορέας
COST OFFICE - EUROPEAN SCIENCE FOUNDATION
Δικαιούχοι
Φυσικά & Νομικά Πρόσωπα
Προϋπολογισμός
130.000€

Περίληψη:

Οι προτάσεις θα αξιολογούνται σε δύο φάσεις (εκτός από το TDP-βλέπε παρακάτω). Προκαταρκτικές προτάσεις (το πολύ 1 500 λέξεις / 3 σελίδες), υποβάλλονται on-line στην ιστοσελίδα http://www.cost.eu/opencall και θα πρέπει να παρέχει μια σύντομη επισκόπηση της πρότασης στην οποία θα περιγράφονται οι επιπτώσεις της. Οι προτάσεις που δεν πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας της COST (π.χ. που θα ζητούν χρηματοδότηση της έρευνας) θα αποκλείονται. Οι επιλέξιμες προτάσεις θα αξιολογούνται από τις οικείες επιτροπές σύμφωνα με τα κριτήρια που δημοσιεύονται στο http://www.cost.eu.

Οι υποψήφιοι των επιλεγμένων προκαταρκτικών προτάσεων θα κληθούν να υποβάλουν πλήρη πρόταση. Πλήρης προτάσεις θα αξιολογούνται από ομότιμους σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης του http://www.cost.eu/opencall.

Η απόφαση θα λαμβάνεται κανονικά εντός έξι μηνών από την ημερομηνία συλλογής και οι δράσεις θα πρέπει να αρχίσουν μέσα σε τρεις μήνες.

Η ημερομηνία συγκέντρωσης για τις προκαταρκτικές προτάσεις είναι η 29η Μαρτίου 2013, 17:00 ώρα Βρυξελλών. Περίπου το 20% θα κληθούν να υποβάλουν πλήρη πρόταση για την τελική επιλογή περίπου 40 νέων δράσεων, με την επιφύλαξη του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Οι πλήρης προτάσεις θα αξιολογηθούν έως τις 30 Μαΐου 2013 και θα κληθούν για υποβολή μέχρι τις 26 Ιουλίου 2013.

Οι προτάσεις που υποβάλλονται στο πλαίσιο TDP ακολουθούν μια συγκεκριμένη διαδικασία αξιολόγησης, που απαιτεί την υποβολή μιας και μόνο πρότασης. Αυτή η πρόταση θα αξιολογηθεί από απόσταση σε δύο στάδια, που ακολουθείται από TDP ακροάσεις Panel. Πρόσθετες λεπτομέρειες μπορούν να βρεθούν στο http://www.cost.eu/domains_actions/TDP.

Η ημερομηνία συγκέντρωσης για τις TDP είναι 14 Ιουνίου 2013, 17:00 ώρα Βρυξελλών. Οι αποφάσεις για την έγκριση δράσης αναμένεται το Νοέμβριο του 2013.

Η επόμενη ημερομηνία συγκέντρωσης προβλέπεται για τις 27 Σεπτεμβρίου 2013, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών συλλογών του TDP, σύμφωνα με την πιλοτική διαδικασία.

Σχετικά αρχεία

Announcement_Official_COST

Copyright © 2013 - 2022

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση