Προκήρυξη Δράσης “Διμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας- Ισραήλ 2013-2015”

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής 07/11/2013
Ημερομηνία Δημοσίευσης
31/07/2013
Πρόγραμμα
ΕΣΠΑ
Ερευνητική Περιοχή
Όλες οι θεματικές περιοχές
Αρμόδιος Φορέας
Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας
Δικαιούχοι
Φυσικά & Νομικά Πρόσωπα
Προϋπολογισμός
5.000.000,00 €

Παρακάτω σας παραθέτουμε στοιχεία για την Προκήρυξη Δράσης Εθνικής Εμβέλειας, Διμερείς – Πολυμερείς και Περιφερειακές Ε & Τ Συνεργασίες “Διμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας- Ισραήλ 2013-2015”.

Χρηματοδοτικό πλαίσιο: ΕΣΠΑ

Φορέας: Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας

Επιχειρησιακό πρόγραμμα: Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ)

Περιοχή υλοποίησης: ‘Ολη η Eπικράτεια

Αριθμός πρωτοκόλλου: 15208/21-11-2012

Κατάσταση: Ενεργή

Προϋπολογισμός (€): 5.000.000,00 €

Έναρξη Ισχύος: 29/7/2013

Νέα Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 07/11/2013

Ημερομηνία καταχώρησης 29/7/2013

 

Θεματικοί  τομείς προτεραιότητας: Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό  για την  υποβολή καινοτόμων προτάσεων σε όλα τα επιστημονικά πεδία, χωρίς περιορισμούς

Δικαιούχοι: Δικαίωμα υποβολής πρότασης στην παρούσα προκήρυξη για την υλοποίηση μεγάλης κλίμακας διακρατικών  Ε&Τ έργων σε θέματα Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε&ΤΑ) έχουν:

Ελληνικές επιχειρήσεις  ανεξαρτήτως μεγέθους με έδρα την Ελλάδα και  συμπράξεις επιχειρήσεων μεταξύ τους ή/και  με  Ερευνητικούς & Τεχνολογικούς φορείς της χώρας (Πανεπιστήμια, ΑΤΕΙ, Ερευνητικά Κέντρα, Ινστιτούτα και Εργαστήρια αυτών). Η συμμετοχή ερευνητικών φορέων δεν είναι προαπαιτούμενη για την υποβολή προτάσεων από τις επιχειρήσεις, ωστόσο προτεραιότητα θα δοθεί σε έργα στα οποία υπάρχει συνεργασία με Ερευνητικούς ή/και Τεχνολογικούς φορείς.

Για την υποβολή πρότασης είναι  απαραίτητη η συμμετοχή ιδιωτικών επιχειρήσεων από ελληνικής πλευράς οι οποίες θα συνεργαστούν με ιδιωτικές επιχειρήσεις  και φορείς  του Ισραήλ.

Επομένως, σε κάθε πρόταση  θα πρέπει να συμμετέχει τουλάχιστον μία επιχείρηση από ελληνικής πλευράς η οποία, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου, μπορεί να συνεργαστεί με άλλες επιχειρήσεις ή/και με ερευνητικούς φορείς της χώρας  και  της συνεργαζόμενης χώρας.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Η  Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκηρύσσει τη  «Διμερή Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ 2013-2015» και καλεί τις ενδιαφερόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Ερευνητικούς Φορείς να υποβάλλουν προτάσεις  σε συνεργασία με ιδιωτικούς ή δημόσιους  φορείς του Ισραήλ, για την από κοινού εκτέλεση έργων Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης(Ε&ΤΑ), μεγάλης κλίμακας.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης έχει εγκατασταθεί στην ιστοσελίδα της ΓΓΕΤ/ Υπουργείου Παιδείας:  https://apps.gov.gr/minedu/international/greece-israel2013/  Στην ίδια διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα.

Στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας του Ισραήλ βρείτε περισσότερες πληροφορίες http://embassies.gov.il/athens/NewsAndEvents/Pages/RD-cooperation-proposal2013.aspx.

Πληροφορίες από πλευράς Ισραήλ:

ISERD : Mr. Uzi Bar-Sadeh +972-3-5118185, e-mail: uzi [at] matimop.org.il

 

 

Μηχανισμός αναζήτησης συνεργασιών

Η Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ (www.help-forward.gr) υλοποιούν ειδικό μηχανισμό για την εξυπηρέτηση των φορέων που αναζητούν εταίρους στο Ισραήλ προκειμένου να υποβάλλουν από κοινού προτάσεις πλαίσιο της προκήρυξης  “Διμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ 2013-2015”

Bήματα μηχανισμού αναζήτησης εταίρων:

1) Οι ενδιαφερόμενοι φορείς συμπληρώνουν την ειδική φόρμα αναζήτησης εταίρων (partner search form), η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ). Η συμπλήρωση της φόρμας θα πρέπει να γίνεται στα αγγλικά, συνιστάται δε να γίνει με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια.

2) Η συμπληρωμένη φόρμα στη συνέχεια αποστέλλεται στο Δίκτυο ΠΡΑΞΗ υπόψη κ. Παναγιώτη Καρνιούρα, στο e-mail: praxi [at] help-forward.gr και ο ενδιαφερόμενος φορέας ενημερώνεται για την ορθή λήψη της φόρμας, ή για βελτιώσεις/προσθήκες που ενδεχομένως απαιτούνται σε αυτήν.

3) Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ διαμεσολαβεί στην αναζήτηση εταίρων προωθώντας τη φόρμα σε αρμόδιους φορείς και δίκτυα στο Ισραήλ.

4) Οποιαδήποτε εκδήλωση ενδιαφέροντος από φορείς από το Ισραήλ κοινοποιείται άμεσα στην Ελληνική επιχείρηση.

5) H Ελληνική επιχείρηση, από τη στιγμή που έλαβε την εκδήλωση ενδιαφέροντος του φορέα καλείται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών να επιβεβαιώσει στο e-mail: praxi [at] help-forward.gr το ενδιαφέρον της να συνεργαστεί στο πλαίσιο της παρούσας προκήρυξης.

Η πληροφορία που περιλαμβάνεται στη φόρμα αναζήτησης εταίρων θα χρησιμοποιηθεί μόνο για τους σκοπούς του παρόντος μηχανισμού αναζήτησης εταίρων και θα τηρηθεί η απαραίτητη εμπιστευτικότητα.

Μέσω του μηχανισμού αυτού, η ΓΓΕΤ και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ διαμεσολαβούν υποστηρίζοντας την αναζήτηση εταίρων για τις επιχειρήσεις και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανεύρεση κατάλληλων φορέων που θα επισφραγίσουν επιτυχείς συνεργασίες. Ωστόσο, δεν δύναται εκ των προτέρων να εγγυηθεί η καταλληλότητα ή η αξιοπιστία των εταίρων ή η επιτυχία της αναζήτησης αυτής καθαυτής.

Επισυνάπτονται τα Σχετικά αρχεία

ΓΓΕΤ:

http://www.gsrt.gr/central.aspx?sId=108I334I1106I646I444510&olID=777&neID=673&neTa=1_315_1&ncID=0&neHC=0&tbid=0&lrID=2&oldUIID=aI777I0I119I428I1089I0I2&actionID=load

Σχετικά αρχεία

Ελλάδα-Ισραήλ
Call_Greece-Israel

Copyright © 2013 - 2022

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση