Διαβούλευση διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για το έργο “Προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες των εργαστηρίων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας” που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013″

Λήξη Διαβούλευσης 16/12/2013

Όροι συμμετοχής στη Διαβούλευση


Σχετικά αρχεία

 
epanaprokirixi_xx-2013_pep_exoplismos_3
 

2 σχόλια στο Δημόσια Διαβούλευση Διεθνούς Ανοικτού Διαγωνισμού για το έργο “Προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες των εργαστηρίων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας” – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013″

 1. Ο/Η Αντωνίου Γιάννης λέει:

  Καλημέρα σας. Όσο αφορά στο εργαστήριο ΜΕΚ και το σύστημα 1.1.1 θα σας πρότεινα να εξετάζατε και την πρόταση της εταιρείας μας που θα βρείτε στο παρακάτω link: http://www.edibon.com/products/?area=thermodynamicsthermotechnics&subarea=enginestestbenches . Πρόκειται για πάγκους δοκιμών κινητήρων, με δυνατότητα να αλλάζετε διαφορετικούς κινητήρες πάνω στον πάγκο και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα. Το κύριο χαρακτηριστικό που κάνει το μηχάνημα να ξεχωρίζει είναι ότι είναι ελεγχόμενο από Η/Υ. Όχι μόνο μεταφορά δεδομένων αλλά πραγματικό και ολοκληρωτικό έλεγχο μέσω του Η/Υ. Απεικόνιση γραφικών παραστάσεων σε πραγματικό χρόνο και ανάλυση δεδομένων. Ακόμη για τον κωδικό 1.1.2 μπορείτε να εξετάσετε και την παρακάτω λύση: http://www.edibon.com/products/catalogues/en/units/thermodynamicsthermotechnics/enginestestbenches/TBMC-AGE.pdf . Πρόκειται για αναλυτή καυσαερίων που συνδέεται με τον Η/Υ και παίρνουμε τα δεδομενα στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας. Σας ευχαριστώ πολύ.

  • Ο/Η ciakovidou λέει:

   Σας ενημερώνουμε ότι το είδος 1.1.1 Οπτικός ερευνητικός κινητήρας εσωτερικής καύσης άμεσης έγχυσης καυσίμου (βενζίνη GDI) με δυνατότητα μετατροπής σε PFI (Port Fuel Injection), δεν συμπεριλαμβάνεται στα είδη προς δημοπράτηση (βλέπε άρθρα C.2 & C.3 του αναλυτικού τεύχους.
   Η αναφορά στο είδος αυτό, στο αναλυτικό τεύχος της διακήρυξης, έχει προκύψει καθώς γίνεται αναφορά στο σύνολο της πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» (βλέπε μέρος Α Περιβάλλον και Αντικείμενο Έργου)