Ενημερωτική συνάντηση του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) με νέους ερευνητές την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, ώρα 14:00, αμφιθέατρο Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα, υψηλόβαθμα στελέχη του φορέα θα επισκεφθούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, ώρα 14:00 στο αμφιθέατρο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Σε μία εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό, ο Πρόεδρος της Συνέλευσης του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Κωσταντίνος Χαριτίδης, ο Διευθυντής του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. Δρ. Νεκτάριος Νασίκας και μέλη του ερευνητικού προσωπικού θα ενημερώσουν τα μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του πανεπιστημίου καθώς και τους νέους επιστήμονες για το σκοπό, το έργο, τις ευκαιρίες χρηματοδότησης και τις δράσεις του φορέα.

Copyright © 2013 - 2022

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση