Διαγωνισμός Falling Walls Lab MSCA για πρωτοπόρους ερευνητές

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να προωθήσει εξαιρετικές ιδέες και να συνδέσει πολλά υποσχόμενους επιστήμονες και επιχειρηματίες από όλους τους τομείς σε παγκόσμιο επίπεδο.

 
 
Το Falling Walls Lab MSCA είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) του Ορίζοντα Ευρώπη, για την επιστημονική αριστεία, συνεργασία και κινητικότητα. Αποτελεί ένα φόρουμ δικτύωσης και ένα σκαλοπάτι για την επόμενη γενιά ερευνητών, πρωτοπόρων, δημιουργών και οραματιστών.
 

Το Falling Walls Lab MSCA δέχεται συμμετοχές από υπότροφους MSCA και βασίζεται στην ποιότητα, την ποικιλομορφία και το πάθος των καινοτόμων μυαλών των δράσεων Marie Skłodowska-Curie. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να προωθήσει εξαιρετικές ιδέες και να συνδέσει πολλά υποσχόμενους επιστήμονες και επιχειρηματίες από όλους τους τομείς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο διαγωνισμός Falling Walls Lab MSCA θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι υπότροφοι MSCA, συμπεριλαμβανομένων των πρώιμων ερευνητών αλλά και έμπειρων ερευνητών. Θα επιλεγούν 15 υποψήφιοι με συναρπαστικά ερευνητικά θέματα και νέες ιδέες, από όλους τους κλάδους.

Για να υποβάλετε αίτηση θα πρέπει να είστε ενεργός υπότροφος MSCA μέχρι την ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και να πληροίτε τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Να είσαστε εγγεγραμμένος/η στο πανεπιστήμιο και/ή να είστε μεταδιδακτορικός φοιτητής/φοιτήτρια, ή
  • Εάν είστε υποψήφιος/α διδάκτορας, θα πρέπει να έχετε λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα πριν από 7 χρόνια, ή
  • Εάν έχετε διδακτορικό, δεν θα πρέπει να το έχετε λάβει περισσότερα από 5 χρόνια πριν.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή 4 Ιουλίου 2021.

Για να υποβάλετε αίτηση:

  • Ακολουθείτε τον επίσημο σύνδεσμο για το Falling Walls Lab Marie Skłodowska-Curie Actions
  • Στέλνετε ένα απλό, αυθόρμητο βίντεο στα Αγγλικά (το πολύ 2 λεπτά) όπου θα πρέπει να εξηγείτε εν συντομία το ερευνητικό σας θέμα, το καινοτόμο έργο, την κοινωνική πρωτοβουλία, το επιχειρηματικό μοντέλο ή την ιδέα σας και πώς την υποστηρίζει το πρόγραμμα MSCA. Υποβάλετε το βίντεό σας χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα της ΕΕ.

Εάν η αίτησή σας είναι επιτυχής, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα οργανώσει τη συμμετοχή σας μέσω του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) στον Ορίζοντα Ευρώπη.

Τα βραβεία περιλαμβάνουν προνόμια και χρηματικά ποσά για τους νικητές και περιγράφονται αναλυτικά στη σελίδα του Διαγωνισμού.

Περισσότερες Πληροφορίες

 

 

Copyright © 2013 - 2021

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση