Εκδήλωση Δικτύωσης στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών από τον EUSPA

 

Στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2021, ο Οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Διαστημικό Πρόγραμμα (EUSPA) διοργανώνει στην Πράγα και διαδικτυακά τις Space Downstream Innovation Days. Αμέσως μετά τη διημερίδα, στις 10 Νοεμβρίου, το δίκτυο των Εθνικών Σημείων Επαφής του Διαστήματος COSMOS2020plus προσκαλεί ενδιαφερόμενους φορείς από όλη την Ευρώπη σε εκδήλωση δικτύωσης με τίτλο 2nd Horizon Europe Space Brokerage Event.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής στον Ορίζοντα Ευρώπη για το Cluster 4 «Ψηφιακές τεχνολογίες, Βιομηχανία και Διάστημα» και συντονιστής του ελληνικού κόμβου του Enterprise Europe Network, υποστηρίζει τη συμμετοχή ελληνικών πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων, startups, μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα και συνεισφέρουν ερευνητικά αποτελέσματα στη διαστημική βιομηχανία.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εντοπίσουν, μέσω προκαθορισμένων συναντήσεων, δυνατότητες για ενδεχόμενες συνεργασίες και διευκολύνει τη σύσταση κοινοπραξιών για την κατάθεση προτάσεων στο πρόγραμμα Ορίζοντας Ευρώπη. Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό προφίλ με συγκεκριμένους όρους αναζήτησης που περιλαμβάνουν τους τίτλους των προκηρύξεων για τη θεματική του Διαστήματος για τη διετία 2021-2022. (Δείτε σχετικά εδώ.)

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται προεγγραφή εδώ μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εκδήλωση και ενημέρωση για τη θεματική του Διαστήματος στον Ορίζοντα Ευρώπη, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το ΕΚΤ (Αθ. Χαρέμης, 210 2204917, acharemis@ekt.gr). 

Σύνδεσμος

Copyright © 2013 - 2022

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση