Ενημερωτικό Συνέδριο Κέντρων Επαγγελματικής Αριστείας 2022 Erasmus+

O Ευρωπαϊκός Εκτελεστικός Οργανισμός Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA) διοργανώνει ένα διαδικτυακό ενημερωτικό συνέδριο για να εξηγήσει τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που είναι διαθέσιμες στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων «Κέντρα Επαγγελματικής Αριστείας» τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022, 14:45 – 18:00

 

Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν το πλαίσιο πολιτικής και τους στόχους της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων και θα δώσουν συμβουλές σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας και υποβολής μιας καλής πρότασης.

Πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη πρόσκληση είναι διαθέσιμες στον Οδηγό Προγράμματος Erasmus+ 2022 .

Οι συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν τις ερωτήσεις τους εκ των προτέρων στο EACEA-EPLUS-VET@ec.europa.eu .

Μπορούν επίσης να αποσταλούν ερωτήσεις κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο.

 

Τα Κέντρα Επαγγελματικής Αριστείας – Centres of Vocational Excellence  (CoVE) παρέχουν εκπαίδευση σε συγκεκριμένους τομείς για την αρχική κατάρτιση των νέων καθώς και για τη συνεχή αναβάθμιση και επανεκπαίδευση ενηλίκων. Τα CoVE αποσκοπούν επίσης να επιτύχουν πολλά περισσότερα: να καινοτομήσουν μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης, να συνεργαστούν στενά με επιχειρήσεις, κοινωνικούς εταίρους, πανεπιστήμια κ.λπ. και να προωθήσουν την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη.

 

Το ενημερωτικό δελτίο για την πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τα Κέντρα Επαγγελματικής Αριστείας 2022 είναι υπό προετοιμασία και θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA).

Μετά την εκδήλωση, οι παρουσιάσεις και η καταγραφή της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμες στην παραπάνω ιστοσελίδα.

 Σύνδεσμος συμμετοχής

Περισσότερα

Copyright © 2013 - 2022

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση