Νέες ημερομηνίες υποβολών στο πλαίσιο της 3ης Προκήρυξης ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών

To Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) αποφάσισε την τροποποίηση των ημερομηνιών έναρξης και λήξης υποβολής Προτάσεων στο πλαίσιο της 3ης Προκήρυξης ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών. Οι Επιστημονικοί/ες Υπεύθυνοι/ες θα μπορούν να υποβάλουν τις Προτάσεις τους αποκλειστικά μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Ιδρύματος (https://portal.hfri.gr/) από την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 στις 12 μ. (ώρα Ελλάδας) έως την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023 στη 1 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Υπενθυμίζεται ότι στόχος της δράσης είναι η υποστήριξη της υλοποίησης Ερευνητικών Έργων που θα διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους, θα αναφέρονται σε τομείς αιχμής και θα έχουν αξιόλογο επιστημονικό αντίκτυπο. Ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψη τη βαθμίδα που κατέχουν οι Επιστημονικοί/ες Υπεύθυνοι/ες των Έργων, αυτά θα εντάσσονται σε δύο κατηγορίες:

Κατηγορία Ι: Έργα ακαδημαϊκού ή ερευνητικού προσωπικού που κατέχει θέση μέλους ΔΕΠ ή Ερευνητή/τριας στις δύο πρώτες εισαγωγικές βαθμίδες σε Α.Ε.Ι., Ε.Κ.-Ι., Ε.Π.Ι. και Α.Σ.Ε.Ι., αντίστοιχα.

Κατηγορία ΙΙ: Ερευνητικά Έργα ακαδημαϊκού ή ερευνητικού προσωπικού που κατέχει θέση μέλους ΔΕΠ ή Ερευνητή/τριας στις δύο υψηλότερες βαθμίδες σε Α.Ε.Ι., ΕΚ-Ι, Ε.Π.Ι. και Α.Σ.Ε.Ι., αντίστοιχα.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της Προκήρυξης ανέρχεται στα 55.080.000 ευρώ (€) και η διάρκεια των Έργων μπορεί να κυμαίνεται από 36 έως και 48 μήνες.

Βρείτε εδώ την 1η Τροποποίηση της 3ης Προκήρυξης ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών.


Σχετικά με το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.
Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας δημιουργήθηκε (Ν. 4429/2016) από τη ζωτική ανάγκη υποστήριξης των Ελλήνων και Ελληνίδων Επιστημόνων. Αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σκοπός του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. είναι η προαγωγή της έρευνας και της καινοτομίας στη χώρα και ειδικότερα η αξιολόγηση και χρηματοδότηση της ελεύθερης έρευνας, δηλαδή των ερευνητικών δραστηριοτήτων, των ερευνητικών υποδομών και των τεχνολογικών εφαρμογών τους, που προκύπτουν από επιστημονική περιέργεια, χωρίς θεματικούς αποκλεισμούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς με μοναδικό κριτήριο την επιστημονική ποιότητα και αριστεία.

Copyright © 2013 - 2022

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση