Το Ίδρυμα Μποδοσάκη στηρίζει το όραμα των ίσων ευκαιριών για όλους με την έναρξη των Προγραμμάτων Υποτροφιών για 52η χρονιά!

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής 15/02/2024
Ημερομηνία Δημοσίευσης
15/01/2024
Πρόγραμμα
Προκύρηξη Υποτροφίας
Ερευνητική Περιοχή
Όλες οι θεματικές περιοχές
Αρμόδιος Φορέας
Ίδρυμα Μποδοσάκη
Δικαιούχοι
Φυσικά Πρόσωπα

Το 52ο Πρόγραμμα Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές, με προθεσμία υποβολής την 15η Φεβρουαρίου 2024, το οποίο απευθύνεται σε πτυχιούχους ή τελειόφοιτους φοιτητές όλων των Σχολών και Τμημάτων του Πανεπιστημιακού Τομέα των Α.Ε.Ι., καλύπτει περί τις 60 υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε 17 διαφορετικά επιστημονικά πεδία.

Τα ίδια επιστημονικά πεδία καλύπτονται και από το Πρόγραμμα Υποτροφιών για Επισκέπτες Επιστήμονες Ερευνητές, μέσω του οποίου το Ίδρυμα Μποδοσάκη στηρίζει τους ερευνητές που εκπονούν έρευνα ή δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στην προσπάθειά τους να μελετήσουν διεθνείς ερευνητικές τάσεις και επιστημονική μεθοδολογία επισκεπτόμενοι πανεπιστημιακά ιδρύματα ή ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού. Το Πρόγραμμα αφορά σε βραχυχρόνιες υποτροφίες, διάρκειας έως 6 μηνών, καλύπτει τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης και η περίοδος των αιτήσεων λήγει στις 29 Μαρτίου 2024.

Το Πρόγραμμα Μεταδιδακτορικών Ερευνητικών Υποτροφιών στη μνήμη του «Σταμάτη Γ. Μαντζαβίνου», το οποίο από το 2008 χορηγεί σε κατόχους διδακτορικού διπλώματος τέσσερις υποτροφίες για έρευνα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, περιλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη εξειδίκευση και η περίοδος αιτήσεων για τη μεταδιδακτορική έρευνα λήγει στις 15 Μαρτίου 2024.

Copyright © 2013 - 2022

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση