Το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) συμμετέχει στις εκδηλώσεις για δικαιούχους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC) που θα πραγματοποιηθούν στις 25-26 Απριλίου 2024 στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής του ευρωπαϊκού προγράμματος πλαίσιο για την έρευνα και την καινοτομία Ορίζοντας Ευρώπη, την ευρωπαϊκή εκτελεστική αρχή του εργαλείου χρηματοδότησης ERC, European Research Council Executive Agency (ERCEA), με την ενεργή υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ).

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. θα πραγματοποιήσει παρουσίαση του Ελληνικού χρηματοδοτικού εργαλείου «Αιέν Αριστεύειν- Θεόδωρος Παπάζογλου», που σκοπό έχει την ενίσχυση της ερευνητικής αριστείας και την επιβράβευση αξιόλογων Ερευνητικών Έργων που διακρίθηκαν για την ποιότητά τους στο πλαίσιο της προκήρυξης ERC.

Η Δράση «Επιστήμη και Κοινωνία» με τίτλο «Αιέν Αριστεύειν – Θεόδωρος Παπάζογλου», συγχρηματοδοτείται με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε σύμπραξη με το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.

Η εκδήλωση με την παρουσίαση του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. είναι ανοικτή προς το κοινό και μπορείτε να την παρακολουθήσετε κάνοντας εγγραφή μέχρι την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 : https://praxinetwork.gr/connect/event-ercea-25-04-2024-register

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα  

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις θα βρείτε στις ακόλουθες δημοσιεύσεις:

https://www.elidek.gr/2024/04/22/to-el-id-e-k-symmetechei-stis-ekdiloseis-toy-eyropaikoy-symvoylioy-ereynas-erc/

Σχετικά αρχεία

GR_CY_Agenda_Applicants_Provisional_3

Copyright © 2013 - 2022

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση