ΕΚΠ36 : «Υποστήριξη και λειτουργία της Οργανωτικής Διάρθρωσης των ΑΕΙ (Μονάδες Υποστήριξης Φοιτητών) και ανεξάρτητων λειτουργικών μονάδων (Μονάδες Διασφάλισης Ποιότητας και Στρατηγικού Σχεδιασμού)»

Σκοπός της δράσης είναι να διασφαλιστεί ένα βελτιωμένο οργανωτικό και λειτουργικό περιβάλλον στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ), όπως προβλέπεται στον ν. 4957/2022 καθώς και στους Οργανισμούς των ΑΕΙ. Αυτό θα επιτευχθεί, αφενός μέσω της υποστήριξης/ενίσχυσης των οργανικών και ανεξάρτητων Μονάδων των ΑΕΙ στην άσκηση των αρμοδιοτήτων τους και αφετέρου μέσω της υλοποίησης και εφαρμογής εργαλείων διασφάλισης ποιότητας και στρατηγικού σχεδιασμού, ώστε να αναβαθμιστεί περαιτέρω η αποδοτικότητα της λειτουργίας τους. Επιπλέον διασφαλίζεται η συνεργασία των ΑΕΙ με την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) για την αποτύπωση των στοιχείων προόδου των ανωτέρω δομών και εργαλείων στο πλαίσιο της επίτευξης των στόχων του Προγράμματος. Η Πρόσκληση περιλαμβάνει την υλοποίηση τριών υποδράσεων: Υποδράση 1: Υπηρεσίες Υποστήριξης Φοιτητών στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας, Υποδράση 2: Υπηρεσίες Διασφάλισης Ποιότητας, Στρατηγικής Ανάπτυξης και Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας και Υποδράση 3: Συντονισμένες οριζόντιες δράσεις ΕΘΑΑΕ – ΑΕΙ.

Αναλυτικά στο σύνδεσμο https://espa-anthropinodynamiko.gr/invitation-decision/ekp36-ypostirixi-kai-leitourgia-tis-organotikis-diarthrosis-ton-aei-monades-ypostirixis-foititon-kai-anexartiton-leitourgikon-monadon-monades-diasfalisis-poiotitas-kai-stratigikou-schediasmo/

Copyright © 2013 - 2022

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση